Domaći kruh i pecivo

Domaći trgovački lanac Djelo ima vlastiti pekarski pogon u Ražinama u Šibeniku odakle svježim kruhom i pecivom snabdijeva svoje prodavaonice, a mnoge imaju mogućnost pečenja kruha na prodajnom mjestu te se mogu pohvaliti da kupcima nude uvijek svježe pečeni i topli kruh te cijelu paletu peciva i kolača što je danas prava rijetkost jer je zavladao trend uvoza kruha, na policama drugih trgovačkih kuća sve je više kruha proizvedenog u inozemstvu.

Djelo u svojoj ponudi ima i torte za sve prigode koje se rade po narudžbi.

U skladu sa svojom poslovnom vizijom i misijom Djelo u svojim pekarama peče kruh isključivo od brašna hrvatskih proizvođača, a obogaćivanjem kruha raznim zdravim i ukusnim sastojcima nastoji kroz ovu proizvodnju otvoriti put do tržišta što je moguće većem broju malih poljoprivrednih proizvođača, zadruga i obiteljskih gospodarstava. Kupci mogu u prodavaonicama Djela birati između mnogobrojnih vrsta kruha kao što su kaprijski kruh, francuzi, pirovački kruh, lovački, prominski baguette, kukuruzni kruh, uvijek popularna drniška peka itd