Okusi Promine

Domaći trgovački lanac Djelo - Vaš susjed stavio se u službu domaće proizvodnje te pod imenom Okusi Promine stvorio novi izvorni proizvod Šibensko – kninske županije. Riječ je o viziji vlastite proizvodnje svježih, polutrajnih i trajnih mesnih prerađevina koja je povezana s projektom otvaranja punktova za prodaju svježeg mesa stoke s hrvatskih pašnjaka i iz staja hrvatskih uzgajivača u trgovinama Djela. Pokretanje novog gastro brenda Okusi Promine i proizvodnje mesnih prerađevina inspirirano je bogatom kulinarsko – kobasičarskom i mesarskom baštinom Šibensko – kninske županije.

Iz pogona u Bilicama stiže cijela paleta mesnih prerađevina koje, obilježene prepoznatljivim šibenskim ornamentom, pod etiketom Djela, a kao brend Okusi Promine idu na hrvatsko tržište. Pečenicu, hamburger, pancetu, suho meso, šunku u ovitku, šunku za pizzu, tirolsku kobasicu, mesni narezak, domaće i kranjske kobasice te još desetak proizvoda s oznakom Okusi Promine odlično su prihvatili potrošači na području Šibensko – kninske županije.

U skladu sa opredjeljenjem da svaka djelatnost Djela mora biti usmjerena prema dobrobiti zajednice te posrednom i neposrednom otvaranju novih radnih mjesta pokretanje vlastite proizvodnje mesnih prerađevina osmišljeno je tako da pomaže i potiče razvoj domicilnog stočarstva, obogati trgovačku i ugostiteljsku ponudu te stvori preduvjete za izvoz originalnih domaćih proizvoda iz Šibensko – kninske županije na druga tržišta. Djelo dakle nastoji i dalje biti društveno korisna i odgovorna tvrtka koja svojim radom pridonosi ravnomjernom razvoju cijele županije te daje šansu svim domaćim proizvođačima da izađu na tržište, plasiraju svoje proizvode, razvijaju se i otvaraju nova radna mjesta.